Teddy Beludru

  • Teddy Cashmere

    Teddy Cashmere

    Cacah benang: 288F

    Cepet warna: level 4

    Jembar: 160 CM utawa disesuaikan

    Bobot: 150-220GSM utawa disesuaikan

    Fitur: alus, nyaman, anget, dhuwur-mburi