Pola Salju Lembut Flanel Cahaya Blanket Anak Hijau

Katrangan singkat:

Bahan utama: poliester

Werna: ijo enom

Kain: Flanel

Fitur: kain imut, apik, ora uwal, kain super alus, ramah lingkungan


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

4

Bahan utama: poliester

Werna: ijo enom

Kain: Flanel

Fitur: kain imut, apik, ora uwal, kain super alus, ramah lingkungan

Cocog kanggo bocah, cocok kanggo musim semi, musim gugur, musim salju, lan musim panas ing kamar berpenyejuk udara

Bisa kemasan khusus lan digawe dadi hadiah uga pilihan sing tepat.

Selimut bocah bisa disesuaikan nganggo gambar, ukuran, kain, pola.

Kauntungan

1. Kualitas: Kita duwe tim inspeksi kualitas dhewe kanggo njamin kualitas lan mesthi nyedhiyakake produk berkualitas tinggi.

2. Rega kompetitif: Kita pabrik; kita bisa menehi rega paling murah.

3. Reputasi sing apik lan layanan sing nyenengake: Werna, lebar, bobot lan spesifikasi liyane bisa disesuaikan.

4. Pengiriman tepat waktu: Biasane butuh 15-20 dina kerja sawise nampa setoran. (Gumantung saka jumlah)

5. Bukti miturut conto lan konfirmasi urutane.

6. Ora dikenani biaya kanggo conto

3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan