Selimut Selendang Kasmir Warni Warni Rhombic Franged

Katrangan singkat:

Bahan utama: poliester

Werna: kuning, oranye, biru, ijo, ungu, coklat

Pengepakan: kemul dikemas ing karton

Wektu kiriman: 15-20 dina sawise nampa setoran


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

1

Bahan utama: poliester

Werna: kuning, oranye, biru, ijo, ungu, coklat

Pengepakan: kemul dikemas ing karton

Wektu kiriman: 15-20 dina sawise nampa setoran

Fitur: Kain modis, non-fading, ramah lingkungan

Cocog kanggo patang musim

Iki uga minangka pilihan sing apik kanggo hadiah kanggo kanca.

Cuci nganggo banyu anget nalika dicuci banjur garing kanthi alami

Napa milih kita

1. Regane

Kita duwe pabrik pewarna lan pabrik tenun dhewe, saluran sing berkualitas kanggo njamin rega sing paling apik.

2. Kualitas

Kita duwe sistem manajemen kualitas sing ketat kanggo mesthekake manawa saben produk bisa memenuhi syarat pelanggan.

3. Profesional

Layanan khusus kanggo industri sing sugih.

4. Layanan

Tim layanan perdagangan manca profesional bakal ngetutake lan njawab pitakon kanggo para pelanggan 24 jam saben dinane.

Layanan pelanggan online 24 jam saben dina, kabeh produk bisa didesain khusus, kabeh produk wis nglaporake laporan tes (SGS, OEKO-TEX100)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan