Kain Beludru Karang Werna Murni

Katrangan singkat:

Komposisi: Polyester

Ora ana bal, ora ana kain luntur, ramah lingkungan

Dianggo: kemul bayi, kemul amben, kemul turu, piyama

Wulu karang minangka jinis tekstur sing alus, tangan alus, ora gampang ngeculake rambut, ora ana bal, ora luntur, lan ora ana iritasi ing kulit.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

4

Komposisi: Polyester

Ora ana bal, ora ana kain luntur, ramah lingkungan

Dianggo: kemul bayi, kemul amben, kemul turu, piyama

Wulu karang minangka jinis tekstur sing alus, tangan alus, ora gampang ngeculake rambut, ora ana bal, ora luntur, lan ora ana iritasi ing kulit.

Penampilan sing ayu lan warna sing sugih.

Umume digunakake ing gaun malam, produk bayi, klambi bocah, piyama, sepatu lan topi, dolanan, aksesoris mobil, produk kerajinan, aksesoris omah lan lapangan liyane, industri tekstil ing omah dadi saya populer. Akeh sprei karang beludru karang wis muncul ing pasar, kanthi ganti ngganti sprei tradisional. Seri kayata kemul bulu karang, selimut, bantal, sprei, sarung bantal lan set seprei papat potong dipercaya karo konsumen.

Napa milih kita

1. Regane

Kita duwe pabrik pewarna lan pabrik tenun dhewe, saluran sing berkualitas kanggo njamin rega sing paling apik.

2. Kualitas

Kita duwe sistem manajemen kualitas sing ketat kanggo mesthekake manawa saben produk bisa memenuhi syarat pelanggan.

3. Profesional

Layanan khusus kanggo industri sing sugih.

4. Layanan

Tim layanan perdagangan manca profesional bakal ngetutake lan njawab pitakon kanggo para pelanggan 24 jam saben dinane.

5
10
2
9
6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan