Blanket Serut Flanel Tekstil Polos 100% Polos

Katrangan singkat:

Bahan utama: poliester

Werna: putih, abu-abu, coklat, jambon, biru

Kain: Flanel

Kemasan: kain kasebut digulung lan dibungkus ing kanthong plastik, lan kemul kasebut dikemas ing karton


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

6

Bahan utama: poliester

Werna: putih, abu-abu, coklat, jambon, biru

Kain: Flanel

Kemasan: kain kasebut digulung lan dibungkus ing kanthong plastik, lan kemul kasebut dikemas ing karton

Pengepakan: kain biasane 25KG saben rol, selimut biasane 1-3KG saben rol

Wektu kiriman: 15-20 dina sawise nampa setoran

Cara pambayaran: 30% T / T lan L / C

Fitur: kain super alus, retensi anget sing apik, kain non-fading, ramah lingkungan

Umume digunakake kanggo nggawe kemul amben, kemul sofa, bantal, sandhangan lsp.

kabeh produk wis lulus laporan tes (SGS, OEKO-TEX100)

Napa milih kita

1. Regane

Kita duwe pabrik pewarna lan pabrik tenun dhewe, saluran sing berkualitas kanggo njamin rega sing paling apik.

2. Kualitas

Kita duwe sistem manajemen kualitas sing ketat kanggo mesthekake manawa saben produk bisa memenuhi syarat pelanggan.

3. Profesional

Layanan khusus kanggo industri sing sugih.

4. Layanan

Tim layanan perdagangan manca profesional bakal ngetutake lan njawab pitakon kanggo para pelanggan 24 jam saben dinane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan