Warta

  • Wektu kiriman: Jun-17-2021

    Kain kanthi bolongan bolong diarani kain bolong. Macem-macem jinis bolong bisa ditenun kanthi peralatan sing beda-beda, utamane kalebu bolong anyaman organik lan bolong rajutan. Antarane, bolong tenunan duwe anyaman putih utawa tenun warna, lan jacquard, sing bisa nenun pola sing beda-beda. Nduwe permeabil udhara sing apik ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jun-17-2021

    Bolong lan bolong sandwich padha karo bentuk sing padha. Umume, non profesional disebar kanthi apik, yaiku. Apa bedane bolong lan bolong sandwich? Ayo miwiti karo bolong. Kain kanthi bolongan bolong diarani kain bolong. Macem-macem jinis bolong bisa ditenun nganggo ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jun-17-2021

    Prinsip efek bolong: busur gantung sing ora ditutup ing jarum siji sing gegandhengan lan gelung baris siji nyoba nglurus lan mindhah sawetara segmen benang menyang kumparan sing disambungake supaya koil luwih gedhe lan bunder, supaya bisa nggawe bolong madu sing ana interleaved (non through bolongan) ing mbalikke ...Waca liyane »