Selimut Bayi Plumet Beludru Diteken Teknologi Anyar

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

8

Bahan utama: poliester

Werna: kothak pink, biru, ijo, abu-abu, pink lan putih, kothak pink lan biru

Kain: Beludru busa sing ditindhes

Fitur: kain mewah, non-luntur, kain super alus lan ramah lingkungan

Cocog kanggo bocah, cocok kanggo musim semi, musim gugur, musim salju, lan musim panas ing kamar berpenyejuk udara

Bisa kemasan khusus lan digawe dadi hadiah uga pilihan sing tepat.

Selimut bocah bisa disesuaikan miturut gambar.

Kauntungan

P: Kepiye carane njamin kualitas?

Wangsulan: Kita duwe tim inspeksi kualitas profesional, sing bakal nindakake inspeksi lengkap sadurunge dikirim kanggo mesthekake yen ora ana bedane karo conto kasebut.

P: Napa sampeyan kudu tuku saka kita tinimbang tuku saka supplier liyane?

Wangsulan: Kita duwe pengalaman 10 taun ing pangembangan kain. Kita wis kerja sama karo akeh merek terkenal internasional kanggo terus ngembangake produk anyar lan produk kita diekspor menyang Eropa, Amerika, Amerika Selatan lan negara liya ing jagad iki.

P: Apa kaunggulan perusahaan sampeyan?

Wangsulan: Perusahaan kami duwe tim sales profesional lan lini produksi profesional.

P: Napa aku kudu milih produk sampeyan?

Wangsulan: Produk produk berkualitas tinggi, apik, lan terjangkau.

P: Apa layanan apik liyane sing bisa diwenehake perusahaan sampeyan?

Wangsulan: Ya, kita bisa nyedhiyani profesional sawise-sales lan pangiriman cepet.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan