Pola Skala Ikan Gaya Anyar, Kain Tekstil Bronzing Flanel

Katrangan singkat:

Bahan utama: 100% poliester

Jembar: 160 CM utawa disesuaikan

Bobot: 150-220GSM utawa disesuaikan

Werna: bisa disesuaikan


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

2

Bahan utama: 100% poliester

Jembar: 160 CM utawa disesuaikan

Bobot: 150-220GSM utawa disesuaikan

Werna: bisa disesuaikan

Pola: bisa disesuaikan

Fitur: kain alus, retensi anget sing apik, ora ana bal, ora luntur

Utamane digunakake kanggo nggawe kemul, kemul sofa, bantal, selendang, lsp.

Kepiye babagan flanel?

Kain flanel, uga dikenal kanthi jeneng Falaise, digawe ing Wales, Inggris ing abad kaping 18. Umume, domestik nuduhake kain wol wol kanthi gaya interplaced sing ditenun nganggo benang wol kard kanthi warna campuran, sing ditutupi lapisan empuk lan alus, ora ana tekstur, alus lan alus, alus lan alus, lan balung awak luwih apik tinimbang karo Maier. Papane luwih tipis. Kajaba iku, ukuran sutra flanel apik lan modulus lentur sithik, saengga kain kasebut nduweni kelembutan sing luar biasa.

Nalika diproduksi flanel, bagean saka wol utawa serat katun dicelup, banjur bagean saka wol warna utawa serat katun campuran sadurunge, lan sawise dicampur, spun dadi benang wol warna campuran, sing ditenun dadi kain dening panggilingan lan napping. Rampung nganggo kriya. Umume flanel nggunakake tenunan twill, nanging uga nenun polos. Saliyane kabeh wol utawa katun murni, bahan baku umume campuran wol utawa viscose katun. Ing pasar, sawetara flanel uga bakal nambah sithik serat nilon kanggo dicampur kanggo mbentuk flensa kanggo nambah resistensi nyandhang. buludru

Kauntungan

1. Kualitas: Kita duwe tim inspeksi kualitas dhewe kanggo njamin kualitas lan mesthi nyedhiyakake produk berkualitas tinggi.

2. Rega kompetitif: Kita pabrik; kita bisa menehi rega paling murah.

3. Reputasi sing apik lan layanan sing nyenengake: Werna, lebar, bobot lan spesifikasi liyane bisa disesuaikan.

4. Pengiriman tepat waktu: Biasane butuh 15-20 dina kerja sawise nampa setoran. (Gumantung saka jumlah)

5. Bukti miturut conto lan konfirmasi urutane.

6. Ora dikenani biaya kanggo conto

Layanan pelanggan online 24 jam saben dina, kabeh produk bisa didesain khusus, kabeh produk wis nglaporake laporan tes (SGS, OEKO-TEX100)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan