Selimut Geometris Bergaris Poliester Selimut Selimut Selendang

Katrangan singkat:

Bahan utama: poliester

Werna: jambon, abu-abu, biru, kuning, ijo, coklat, biru tuwa

Kain: kasmir Polyester

Fitur: apik gayane, anget sing apik, ora luntur, ora ana bal

Pengepakan: kemul dikemas ing karton


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

1

Bahan utama: poliester

Werna: jambon, abu-abu, biru, kuning, ijo, coklat, biru tuwa

Kain: kasmir Polyester

Fitur: apik gayane, anget sing apik, ora luntur, ora ana bal

Pengepakan: kemul dikemas ing karton

Pengepakan: kemul biasane 1-3KG saben rol

Bisa digunakake kanggo selendang, kemul, syal, lsp.

Bisa kemasan khusus, lan uga pilihan sing apik kanggo nggawe hadiah.

FAQ

P: Kepiye carane njamin kualitas?

Wangsulan: Kita duwe tim inspeksi kualitas profesional, sing bakal nindakake inspeksi lengkap sadurunge dikirim kanggo mesthekake yen ora ana bedane karo conto kasebut.

P: Napa sampeyan kudu tuku saka kita tinimbang tuku saka supplier liyane?

Wangsulan: Kita duwe pengalaman 10 taun ing pangembangan kain. Kita wis kerja sama karo akeh merek terkenal internasional kanggo terus ngembangake produk anyar lan produk kita diekspor menyang Eropa, Amerika, Amerika Selatan lan negara liya ing jagad iki.

P: Apa kaunggulan perusahaan sampeyan?

Wangsulan: Perusahaan kami duwe tim sales profesional lan lini produksi profesional.

P: Napa aku kudu milih produk sampeyan?

Wangsulan: Produk produk berkualitas tinggi, apik, lan terjangkau.

P: Apa layanan apik liyane sing bisa diwenehake perusahaan sampeyan?

Wangsulan: Ya, kita bisa nyedhiyani profesional sawise-sales lan pangiriman cepet.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan