FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Q1. Sapa kita?

Changshu Baoyujia minangka pabrikan profesional kain poliester kayata kain flanel, bulu karang, bulu PV, beludru karang, lan liya-liyane. Kita wis makarya ing industri tekstil luwih saka 30 taun kepungkur.

P2. Kepiye cara njamin kualitas?

Tansah conto pra-produksi sadurunge produksi massal; Tindakake Inspeksi pungkasan sadurunge dikirim

Q3. Apa sampeyan bisa tuku saka kita?

bungkus lan rajutan kain rajutan, karpet, kemul, tikar lantai, sandhangan, sprei

Q4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?

Kita minangka produsen profesional lan pemasok macem-macem kain lan kemul. Kita bisa ngasilake miturut kebutuhan klien.

P5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, EXW, CIF ;

Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, EUR, AUD, GBP, CNY;

Jinis Pembayaran sing Ditampa: L / C 、 T / T 、 MoneyGram;

Pidato Bahasa: Inggris, Spanyol, Jerman, Prancis, Rusia, Italia

P6: Apa jumlah pesanan minimum (MOQ)?

1. Babagan layanan OEM, jumlah pesanan minimum umume (MOQ) kanggo saben desain yaiku 1000 lembar saben warna.

2. Kanggo panjaluk khusus sampeyan kanthi kurang MOQ, coba wenehana ngerti. Kita bakal mriksa karo gudang lan kain

pemasok kanggo nemokake solusi sing bisa .. API hubungi kita kanthi rinci.

P7: Apa sampeyan bisa nyedhiyani layanan OEM?

Ya, kita nggarap pesanan OEM. Tegese ukuran, materi, jumlah, desain, solusi pengepakan, lsp bakal gumantung karo panjaluk sampeyan; lan logo sampeyan bakal disesuaikan ing produk.

Q8. Cara Pengiriman lan Wektu Pengiriman

1. Kurir ekspres kaya DHL, TNT, Fedex, UPS, EMS lsp, wektu pengiriman udakara 2-7 dina kerja gumantung saka negara lan wilayah.

2. Kanthi port udara menyang port: udakara 7-12 dina gumantung karo port.

3. Liwat pelabuhan segara menyang pelabuhan: udakara 20-35 dina

4. Agen sing ditunjuk dening klien.

P9: Kepiye carane nggawe pesen?

1. Persetujuan sampel

2. Klien nggawe setoran 30% utawa mbukak LC sawise nampa PI

3. Produk massal

4. Atur pangiriman

5. Suplier ngatur dokumen sing dibutuhake lan ngirim salinan dokumen kasebut

6. Pembayaran imbangan efek klien

7. Pemasok ngirim dokumen asli utawa nerbitake barang

8. Garansi kualitase suwene 60 dina sawise dikirim

Pengin kerja sama kita?