Beludru Karang

  • Pure Color Coral Velvet Fabric

    Kain Beludru Karang Werna Murni

    Komposisi: Polyester

    Ora ana bal, ora ana kain luntur, ramah lingkungan

    Dianggo: kemul bayi, kemul amben, kemul turu, piyama

    Wulu karang minangka jinis tekstur sing alus, tangan alus, ora gampang ngeculake rambut, ora ana bal, ora luntur, lan ora ana iritasi ing kulit.