Hubungi Kita

Changshu Baoyujia Impor & Ekspor Co, Ltd

Alamat perusahaan: NO.45 dalan Haiyubei, pusat perdagangan dunia Changshu, Bangunan A, lantai 15, Kamar 1509, kutha Changshu, Jiangsu

Alamat pabrik: NO.8-1 dalan Jusha, kutha Meili, kutha Changshu, Jiangsu

+86 18606237356

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita