Pola Houndstooth Klasik Selimut Kain Sampul Selimut Selimut

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Werna: ireng, coklat, abang

Komposisi: Polyester

Kauntungan

Detil 1

Kustomisasi spesifikasi macem-macem

Sampel gratis bakal dikirim sajrone 3 dina

Detil 2

Rasane alus lan kepenak

Kinerja termal sing dhuwur

Macem-macem pilihan warna

Detil 3

kualitas dhuwur

Tahan angin sing apik

Anti-kisut

anti statis

Ora bisa mbayar bal

Aja luntur

Ora cacat

2

Cocog kanggo patang musim

Tujuane: Selimut selendang wanita, kemul amben, kemul tahan angin

FAQ

P: Kepiye carane njamin kualitas?

Wangsulan: Kita duwe tim inspeksi kualitas profesional, sing bakal nindakake inspeksi lengkap sadurunge dikirim kanggo mesthekake yen ora ana bedane karo conto kasebut.

P: Napa sampeyan kudu tuku saka kita tinimbang tuku saka supplier liyane?

Wangsulan: Kita duwe pengalaman 10 taun ing pangembangan kain. Kita wis kerja sama karo akeh merek terkenal internasional kanggo terus ngembangake produk anyar lan produk kita diekspor menyang Eropa, Amerika, Amerika Selatan lan negara liya ing jagad iki.

P: Napa aku kudu milih produk sampeyan?

Wangsulan: Produk produk berkualitas tinggi, apik, lan terjangkau.

P: Apa layanan apik liyane sing bisa diwenehake perusahaan sampeyan?

Wangsulan: Ya, kita bisa nyedhiyani profesional sawise-sales lan pangiriman cepet.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan