Kasmir

  • Lamb wool

    Wulu domba

    Komposisi: 100% Polyester

    Werna lan pola sing bisa disesuaikan

    Wol domba digunakake umume ing tekstil, sandhangan, dolanan ing omah

    Nduweni permeabilitas udara lan drape sing apik.

    Teksturane alus, lancip lan transparan, lan tangane rasane mulus lan elastis.