Selimut kartun kanggo bocah

  • Pink Unicorn Pattern Comfortable Flannel Children’s Blanket

    Pola Unicorn Pink Selimut Anak Flanel Nyaman

    Bahan utama: poliester

    Werna: jambon

    Kain: Flanel

    Pengepakan: kain biasane 25KG saben rol, selimut biasane 1-3KG saben rol

    Wektu kiriman: 15-20 dina sawise nampa setoran

  • Snowman Pattern Soft Flannel Light Green Children’s Bed Blanket

    Pola Salju Lembut Flanel Cahaya Blanket Anak Hijau

    Bahan utama: poliester

    Werna: ijo enom

    Kain: Flanel

    Fitur: kain imut, apik, ora uwal, kain super alus, ramah lingkungan

  • New Technology Comfortable Pressed Foam Velvet Baby Blanket

    Selimut Bayi Plumet Beludru Diteken Teknologi Anyar

    Deskripsi Produk Bahan utama: warna poliester: jambon, biru, ijo, abu-abu, jambon lan jambon putih, kain kothak jambon lan biru Kain: Fitur Beludru busa sing ditekan: kenyamanan dhuwur, non-luntur, kain super alus, ramah lingkungan Cocog kanggo bocah, cocog ing kamar semi-musim semi, musim gugur, musim salju, lan musim panas bisa kemasan khusus lan digawe hadiah uga dadi pilihan sing apik. Selimut bocah bisa disesuaikan miturut gambar. Advantage Q: Kepiye carane njamin ...