Kain Katun Gaya Bohemian Kain Selimut Handuk Selimut Selimut

Katrangan singkat:

Bahan utama: poliester

Werna: macem-macem pilihan

Fitur: Modis, non-fading, sun-proof, breathable

Cara ngemas: muter


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

A11

Bahan utama: poliester

Werna: macem-macem pilihan

Fitur: Modis, non-fading, sun-proof, breathable

Cara ngemas: muter

Cocog kanggo patang musim

Bisa digunakake minangka hadiah kanggo kanca uga pilihan sing tepat

Pemandangan sing apik ing pantai

Kauntungan

1. Kualitas: Kita duwe tim inspeksi kualitas dhewe kanggo njamin kualitas lan mesthi nyedhiyakake produk berkualitas tinggi.

2. Rega kompetitif: Kita pabrik; kita bisa menehi rega paling murah.

3. Reputasi sing apik lan layanan sing nyenengake: Werna, lebar, bobot lan spesifikasi liyane bisa disesuaikan.

4. Pengiriman tepat waktu: Biasane butuh 15-20 dina kerja sawise nampa setoran. (Gumantung saka jumlah)

5. Bukti miturut conto lan konfirmasi urutane.

6. Ora dikenani biaya kanggo conto

A10

Fitur

A. Cepet warna yaiku level 4.

B. Rasane sing ramah kulit luwih apik, drape alami, lan tutul alus.

C. Efek telung dimensi sing kuat, warna sing cerah lan apik banget.

D. Produk kita akeh didol ing Eropa, Amerika Serikat lan Australia.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan