Babagan Kita

Changshu Baoyujia Impor lan Ekspor Co, Ltd dadi pabrikan utama kabeh jinis kain Polyester Printed, Kain dicelup, Kain Mesh lan macem-macem Busana medium lan High End.

Iki organisasi sing dianakake kanthi pribadi.

Perusahaan kasebut njaga standar kualitas sing unggul.

Perusahaan kasebut nyewa nganti 300 karyawan.

Pambuka

Changshu Baoyujia Impor lan Ekspor Co, Ltd minangka perusahaan khusus ing produksi kabeh jinis kain dicetak poliester, kain dicelup, kain bolong lan macem-macem kain klambi medium lan kelas menengah. Kita duwe tenun, percetakan lan pewarnaan lan impor perdagangan asing lan perusahaan ekspor.

Ruang lingkup bisnis utama kita: Kain tekstil, kain rajutan weft lan weft, karpet, selimut, tikar lantai, sandhangan, sprei lan produk liyane.

Perusahaan iki jembar 100 hektar, kanthi bangunan pabrik luwih saka 30.000 meter persegi. Nduweni luwih saka 300 karyawan lan luwih saka 30 teknisi.

Saiki, wis entuk sistem industri lan merek ekspor mandiri lan perdagangan luar negeri sing wis diwasa. Bisa nampa ijol-ijolan investasi internasional OEM utawa merek. Investasi merek global ing Internet bisa menehi pelanggan sistem produksi lan kualitas layanan sing luwih apik, saéngga para pelanggan bisa milih layanan pengadaan siji-sijine.

Sertifikasi

Perusahaan nganakake produksi salaras karo kriteria teknis nasional lan sertifikasi uji Pass 100 Oeko-Tex Standard 100 ing taun 2010.
2

Sesanti

"Kanggo unggul nyedhiyakake barang lan jasa Tekstil kanthi dandan terus-terusan."

Pratelan Misi

Kanggo nyedhiyakake produk & layanan kanthi kualitas supaya bisa kepenak banget para pelanggan lan nggedhekake bathi kanggo kabeh pihak liwat nggunakake sumber daya sing optimal.

Kanggo fokus ing pangembangan pribadi Sumber Daya Manusia kanggo nggayuh tantangan mbesuk.

Kanggo ningkatake pamrentahan sing apik, nilai perusahaan lan lingkungan kerja sing aman kanthi tanggung jawab sosial sing kuwat

Nilai Perusahaan

3

Gairah kanggo pelanggan

Kejujuran

Kerja tim

Komitmen kanggo kaunggulan lan wong

Penghormatan lan tanggung jawab individu

Kauntungan Kita

5 (2)