• banner
  • banner1
  • banner2
  • BLANKET

    BLANKET

  • FLANNEL

    FLANNEL

  • PAJAMAS

    PAJAMAS

  • PLUSH TOY

    Dolanan PLUSH

  • THROW PILLOW

    GANTI GANTI

  • background-02-1920x740

Changshu Baoyujia Impor Ekspor Co, Ltd

Changshu Baoyujia Impor lan Ekspor Co, Ltd minangka perusahaan khusus ing produksi kabeh jinis kain dicetak poliester, kain dicelup, kain bolong lan macem-macem kain klambi medium lan kelas menengah. Kita duwe tenun, percetakan lan pewarnaan lan impor perdagangan asing lan perusahaan ekspor.

Ruang lingkup bisnis utama kita: Kain tekstil, kain rajutan weft lan weft, karpet, selimut, tikar lantai, sandhangan, sprei lan produk liyane.

Waca liyane